OOST-VLAANDEREN
LIGA TESSENDERLO

WEDSTRIJD El Hikma Ottignies - Futsal Topsport Antwerpen  9-0 (4-0)

DATUM 22-01-2016

DOELPUNTEN 4’: Aziz Hitou : 1 - 0, 8’: Aziz Hitou : 2 - 0, 15’: Hamza Zaaf : 3 - 0, 16’: Aziz Hitou : 4 - 0 (rust), 23’ : Ali Bouri : 5 - 0, 35’: Hamza El Bouzidi : 6 - 0, 36’: Hamza Zaaf : 7 - 0, 36’: Hamza Zaaf : 8 - 0, 37’: Aziz Hitou : 9 - 0

VERSLAG Een A-ploeg waar enkele kern spelers rust gegund werd en aangevuld met jongere uit de beloften kern. Van bij aanvang van de wedstrijd namen onze jongens de wedstijd in handen en na 3 doelpunten van Hitou en 1 van Zaaf werd de rust aangevat bij een 4-0 stand.

Na de rust het zelfde spelbeeld, een dominerend FTA , met veel speelgelegenheid voor onze beloften in de kern scoorde Ali bouri, El Bouzini, 2 x zaaf en legde onze kapitein Aziz Hitou de eindcijfers op het bord van 9-0. Een overtuigende en makkelijke overwinning voor onze toppers, en plaatse onze jongens zich zo voor de halve finale beker van Belgie, een halve finale tegen titelkandidaat Gelko Hasselt.